Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Έρχονται το Νοέμβριο τα δύο νέα βιβλία του King στα ελληνικά!


Μια ακόμη αποκλειστική είδηση, που εξασφαλίσαμε για όλους τους φίλους του "Βασιλιά"!
Τον προσεχή Νοέμβριο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχουμε στα χέρια μας τις ελληνικές εκδόσεις των δύο τελευταίων βιβλίων του Stephen King! Τα "Sleeping Beauties" και "The Outsider" θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα στην ελληνική γλώσσα από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία έκδοσης, όμως το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε την χαρά να τα αποκτήσουμε πολύ πριν το τέλος του χρόνου (εντάξει, κάποιοι από εμάς, μπορεί να περιμένουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων αν είναι να μας τα κάνει κάποιος δώρο!).
Τα βιβλία θα έχουν την γνωστή ποιότητα έκδοσης στην οποία μας έχει συνηθίσει ο Κλειδάριθμος και θα αποτελούν στολίδι για την βιβλιοθήκη μας.

Για όσους δεν γνωρίζουν τα δύο αυτά βιβλία, παραθέτουμε λίγα σχετικά πραγματάκια...


Ο Stephen King και ο γιος του Owen, συνεργάστηκαν πάνω σε ένα μεταφυσικό μυθιστόρημα με τίτλο «Sleeping Beauties». Η ιστορία εξελίσσεται σε μια μικρή πόλη της Appalachia, η οποία λαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο εσόδων της από μια φυλακή γυναικών.
Σε ένα μέλλον όχι τόσο μακρινό, κάτι περίεργο συμβαίνει μόλις οι γυναίκες πέφτουν για ύπνο. Βρίσκονται τυλιγμένες σε ένα κουκούλι που μοιάζει με γάζα. Στην περίπτωση που ξυπνήσουν και το κουκούλι τους έχει παραβιαστεί, οι γυναίκες αποκτούν βίαιες διαθέσεις και ενώ κοιμούνται μεταφέρονται σε κάποια άλλη διάσταση. Οι άνδρες βρίσκονται εγκαταλελειμμένοι σε αρχέγονες συσκευές.
Μια μυστηριώδης γυναίκα, με το όνομα Evie, είναι η μόνη που δεν πάσχει από την «κατάρα του ύπνου». Πρόκειται για μια γενετική ανωμαλία που πρέπει να μελετηθεί ή μήπως είναι ένας δαίμονας που πρέπει να εξοντωθεί;


Το «The Outsider» επικεντρώνεται στον φόνο ενός νεαρού αγοριού στην πόλη Flint. Αφού ανακαλυφθεί το κακοποιημένο πτώμα του παιδιού σε ένα πάρκο, οι αστυνομικές έρευνες δείχνουν ως βασικό ύποπτο τον Terry Maitland, έναν από τους πιο δημοφιλείς κατοίκους της πόλης.
Ο Maitland –προπονητής της παιδικής ομάδας μπέιζμπολ, καθηγητής αγγλικών, σύζυγος και πατέρας δύο κοριτσιών – ξαφνικά βρίσκεται πίσω από τα σίδερα και αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Ο ίδιος έχει μεν άλλοθι, αλλά DNA, αυτόπτες μάρτυρες και δαχτυλικά αποτυπώματα δείχνουν πως είναι ένοχος. Καθώς όμως οι έρευνες για τον φόνο συνεχίζονται, τα πράγματα αλλάζουν και τρομακτικές αλήθειες αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Ο Maitland φαίνεται πως είναι ένας καλός άνθρωπος, αλλά μήπως τελικά κρύβει κάτι;

🔎83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...