Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Elevation, Μια ασυνήθιστη νουβέλα


Tο επόμενο βιβλίο του Stephen King, το οποίο θα βγει στα ράφια τον ερχόμενο Οκτώβριο, θα είναι αρκετά διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει.
Η ιστορία λαμβάνει χώρα στη φανταστική πόλη Castle Rock, στο Maine, που είναι η βάση πολλών από τις πιο χαρακτηριστικές ιστορίες του Βασιλιά. Ο κύριος χαρακτήρας, ο Scott Carey, αντιμετωπίζει μια μυστηριώδη ασθένεια που προκαλεί παράξενα αποτελέσματα στο σώμα του και τον κάνει να χάνει γρήγορα το βάρος του, ακόμα κι αν φαίνεται υγιής εξωτερικά. Το πιο περίεργο είναι ότι ζυγίζει το ίδιο είτε φοράει τα ρούχα του, είτε όχι. Ενώ μάχεται αυτή την ασθένεια με τον έμπιστο γιατρό του, Bob Ellis, προσπαθεί ταυτόχρονα να ξεκαθαρίσει μια άσχημη κατάσταση που περιλαμβάνει ένα ζευγάρι λεσβιών που θέλει να ανοίξει ένα εστιατόριο, ερχόμενο σε σύγκρουση με τα μέλη της μικρής κοινότητας που δεν συμφωνούν. Όταν ο Scott τελικά κατανοεί τις προκαταλήψεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του Castle Rock, συμπεριλαμβανομένων και των δικών του, προσπαθεί να βοηθήσει...

Το ευχάριστο για τους Έλληνες αναγνώστες είναι ότι οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος θα κινηθούν άμεσα και μέχρι το τέλος του χρόνου θα δούμε το βιβλίο να κυκλοφορεί και στα ελληνικά!
Μείνετε συντονισμένοι στο "Stephen King in Greece", για να είστε συνεχώς ενημερωμένοι για όλα τα νέα του Βασιλιά!

🔎87

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...