Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Και το "The Outsider" γίνεται τηλεοπτική σειρά στο HBO


Ο Ben Mendelsohn

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του HBO, το δίκτυο έχει πάρει ήδη τα δικαιώματα μεταφοράς του "The Outsider" στην τηλεόραση και ετοιμάζει μία μίνι σειρά δέκα επεισοδίων. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει πάρει ο Ben Mendelsohn (Bloodline, Rogue One), ενώ ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία της σειράς θα έχει ο Jason Bateman (Ozark) με την εταιρεία παραγωγής του, αφού θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια, τουλάχιστον.
Ένα μικρό στοιχείο που έχει ενδιαφέρον (και που το γνωρίζουν ήδη όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία) είναι ότι ένας από τους χαρακτήρες του "The Outsider", προέρχεται από την τριλογία του King, "Mr. Mercedes" (που και αυτή έχει μεταφερθεί στην τηλεόραση). Όπως ανακοινώθηκε, στον ρόλο της ιδιόρρυθμης Χόλι Γκίμπνι, στη νέα σειρά του ΗΒΟ θα παίξει η Cynthia Erivo, κάτι που προξενεί ανάμικτα συναισθήματα καθώς εμφανισιακά διαφέρει πολύ από την ηθοποιό Justine Lupe, που υποδύθηκε τον χαρακτήρα στην σειρά "Mr. Mercedes".


Η Justine Lupe


Η Cynthia Erivo

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, βέβαια. Παραμένουμε σε αναμονή των εξελίξεων, ενώ είμαστε σίγουροι πως το τελικό αποτέλεσμα θα μας αφήσει ικανοποιημένους...

🔎127

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...