Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Ένας χρόνος "Stephen King in Greece"!


Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά, καθώς το blog μας έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής του! Έναν χρόνο γεμάτο συγκινήσεις, έναν χρόνο γεμάτο με Stephen King! Σ' αυτό το διάστημα είδαμε μαζί τις καινούριες εκδόσεις βιβλίων του αγαπημένου συγγραφέα αλλά και τις επανεκδόσεις στα ελληνικά παλαιότερων έργων του. Αισθανόμαστε τυχεροί που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια την ίδια περίοδο που ο Βασιλιάς αναγεννάται στην χώρα μας μέσα από τις πολυτελείς εκδόσεις του συνόλου του έργου του, από τον "Κλειδάριθμο". Πιστεύουμε πως τώρα επιτέλους ο κορυφαίος αυτός συγγραφέας αποκτά την θέση που του αξίζει σε κάθε βιβλιοθήκη.
Μέσα από το blog μας δημιουργήσαμε κάποιες σειρές παρουσιάσεων, με στόχο να καταγράψουμε τη ζωή και το έργο του King. Φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε τη σελίδα αυτή σε ένα εργαλείο για κάθε φαν, συλλέκτη ή απλό αναγνώστη του Βασιλιά. Παρουσιάζουμε όλες τις ελληνικές εκδόσεις των έργων του, βιβλία που αναφέρονται σ' εκείνον και την οικογένειά του, τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που βασίζονται στα βιβλία του.
Για τη νέα χρονιά σας υποσχόμαστε να αυξήσουμε τους ρυθμούς μας και τον αριθμό των αναρτήσεών μας. Θέλουμε και την δική σας συμμετοχή. Σας καλούμε να συμβάλετε σε αυτή την προσπάθεια. Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα ή τις φωτογραφίες σας και ας κάνουμε τη σελίδα αυτή μια όαση για όλους τους Έλληνες λάτρεις του Stephen King!

🔎131

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...