Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Castle Rock: Το νέο trailer της σειράς που εμπνέεται από το σύμπαν του Stephen King


Κάτι κρύβει η φυλακή του Shawshank....

Σε παραγωγή Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, η καινούργια, πολυαναμενόμενη σειρά του Hulu ενώνει σε μία νέα αφήγηση μερικά από τα διασημότερα έργα του μετρ του τρόμου.
Ένα ακόμη trailer -το επίσημο αυτή τη φορά- είδε τα φώτα της δημοσιότητας για το Castle Rock, τη νέα σειρά τρόμου που θα βασίζεται στα μυθιστορήματα του μετρ του τρόμου, Stephen King. Στη σειρά του Hulu μπλέκονται και ενώνονται οι σπουδαιότερες ιστορίες του King από ψυχολογικές κλινικές, λυσσασμένα σκυλιά μέχρι και έγκλειστους ψυχοπαθείς.
Σαφώς highlight αποτελεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Bill Skarsgard, που η μορφή έχει συνδεθεί άρρητα πλέον με αυτή του Pennywise καθώς τον υποδύθηκε στο IT του Andres Muschietti και εδώ τον βλέπουμε να ενσαρκώνει έναν παράξενο άνδρα, ενώ και η πρωταγωνίστρια του Carrie και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Sissy Spacek, θα συμμετάσχει στη σειρά.







Μία σειρά ψυχολογικού τρόμου που εκτυλίσσεται στο ευρύτερο σύμπαν των βιβλίων του Stephen King, το «Castle Rock» συνδυάζει τη μυθολογική κλίμακα και τη σπουδή χαρακτήρων που χαρακτηρίζουν τις πιο αγαπημένες δουλειές του King, υφαίνοντας μια επική σάγκα σκότους και φωτός που διαδραματίζεται σε μερικά τετραγωνικά μίλια δασικής έκτασης του Μέιν. Η φανταστική πόλη του Castle Rock στο Μέιν κατέχει σημαντική θέση στη λογοτεχνική καριέρα του King: από το «Cujo», το «The Dark Half», το «IT» και το «Needful Things», μέχρι τη νουβέλα «The Body» και πολυάριθμα διηγήματα όπως το «Rita Hayworth and The Shawshank Redemption», πολλές δημιουργίες του Κινγκ εκτυλίσσονται εκεί ή περιέχουν αναφορές στο Castle Rock. Το «Castle Rock» είναι ένα πρωτότυπο θρίλερ αγωνίας – το πρώτο του είδους του, καθώς επισκέπτεται ξανά και εξερευνά τις θεματικές και τους κόσμους που συνθέτουν ολόκληρο το έργο του King, ενώ παράλληλα ξαναδιαβάζει μερικές από τις πιο εμβληματικές και αγαπημένες ιστορίες του.


Το σίγουρο πάντως είναι ότι με τόσες νέες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές διασκευές στο έργο του διάσημου συγγραφέα, διανύουμε μια νέα χρυσή εποχή Stephen King.
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου.

Παρακολουθείστε το νέο trailer:



🔎77

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...