Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

«Mr. Mercedes»: Η σπουδαία σειρά μυστηρίου με την… υπογραφή του Stephen King, ξεκινά στο Mega


Θα μεταδίδεται στο Mega από σήμερα
και καθημερινά τα μεσάνυχτα

Η σειρά θρίλερ «Mr. Mercedes», βασισμένη στο best seller του Stephen King, από τον δημιουργό David E. Kelley (Big Little Lies, Boston Legal, Goliath), έρχεται στο ΜEGA και σίγουρα θα σας κρατήσει ξάγρυπνους με το σασπένς και τις ανατροπές της.

Μετά την πρόσκρουση ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου με αυτοκίνητο Mercedes σε πλήθος ανέργων, ένας ντετέκτιβ (Brendan Gleeson) λίγο πριν τη συνταξιοδότηση του αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση. Ενώ η υπόθεση κλείνει και εκείνος έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί, προκύπτουν στοιχεία τα οποία αναζωπυρώνουν την ανάγκη για απόδοση δικαιοσύνης και εν τέλει τη σύλληψη του δράστη.

Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Brendan Gleeson, Holland Taylor, Jharrel Jerome και Breeda Wool.
Το «Μr. Mercedes» έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και έχει συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).
Μόνο και μόνο το όνομα του Stephen King είναι εγγύηση για το πόσο σπουδαία είναι η σειρά θρίλερ – μυστηρίου που θα βλέπετε από αυτή τη Δευτέρα στους δέκτες σας...


Δείτε το επίσημο trailer της σειράς:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...