Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Castle Rock – Μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον κόσμο του Stephen King


Το Castle Rock, του Stephen King, έρχεται σε σειρά στο Hulu και θα βασίζεται σε μικρές ιστορίες του King. Η ονομασία προκύπτει από την φανταστική τοποθεσία που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας και η οποία κάνει την εμφάνισή της σε διάφορες ιστορίες του, άλλοτε ως κεντρικό σκηνικό ("The Dead Zone", "Cujo", "Needful Things") και άλλοτε απλά ως αναφορά ("It", "The Stand", "Doctor Sleep" κ.α.).
Ένα όνομα που δεν μπορεί παρά να χαροποιήσει τους φανατικούς αναγνώστες του «Βασιλιά».
Το Castle Rock εξερευνά τα θέματα και τους κόσμους που υπάρχουν στο οπλοστάσιο του Stephen King, ενώ ταυτόχρονα γίνονται αναφορές σε μερικές από τις πιο γνωστές ιστορίες του.
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu το καλοκαίρι του 2018, την εκτέλεση παραγωγής υπογράφει o J.J. Abrams, ενώ πρωταγωνιστούν οι Bill Skarsgård, André Holland, Scott Glenn, Sissy Spacek, Terry O’Quinn, Melanie Lynskey και Jane Levy.
Οι δημιουργοί, είχαν συνεργαστεί ξανά με το Hulu για τη μίνι σειρά «11.22.63». Το συνδρομητικό κανάλι Hulu και οι παραγωγοί της σειράς, ανακοίνωσαν πρόσφατα:
"Το Castle Rock, μία σειρά ψυχολογικού τρόμου η οποία διαδραματίζεται στο multiverse του Stephen King, συνδυάζει τη μυθολογική κλίμακα και την οικεία, άμεση αφήγηση με επίκεντρο τους χαρακτήρες των αγαπημένων έργων του King, υφαίνοντας ένα έπος σκότους και φωτός σε μία περιοχή μερικών τετραγωνικών χιλιομέτρων στα δάση του Μέιν. Το Castle Rock είναι ένα πρωτότυπο θρίλερ αγωνίας -μία νέα εξερεύνηση των θεματικών και των κόσμων που ενώνουν ολόκληρο τον κανόνα (canon) του King, η οποία ταυτόχρονα ανανεώνει μερικές από τις πιο εμβληματικές και λατρεμένες ιστορίες του"...

Χωρίς άλλα περιττά λόγια, μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση:



🔎17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...